Haarstyling Imre

Eigenaresse & Kapster Imre Overmars

Ik zal me even voorstellen:

Ik ben Imre Nieuwenhuis, getrouwd met Bas en moeder van twee leuke jongetjes: Fidde en Sev. Sinds 2016 woon ik in Diepenveen, maar ik ben geboren en getogen in het dorp Wesepe.

Na mijn kappersopleiding heb ik een aantal jaren in een kapsalon gewerkt, maar in 2020 was ik toe aan een nieuwe stap: ik begon mijn eigen kapperssalon! Een uitdaging waar ik nog geen dag spijt van heb gehad.

Mijn salon aan huis is gezellig, kleinschalig en altijd met persoonlijke aandacht. Elke dag geniet ik ervan om mijn klanten te helpen. Het is voor mij heel belangrijk dat je je in mijn stoel op je gemak voelt en blij weer naar huis gaat.

Je kunt bij mij terecht voor knippen, krullen knippen (dit is echt een speciale techniek), kleuren, highlights/lowlights, stylen, opsteken, en vlechten, maar ook voor leuke accessoires.

Bruidskapsels zijn mijn favoriet! Het is fantastisch om bij te dragen aan de mooiste dag van je leven.

Ik werk snel en efficiënt, maar nooit gehaast. Elke klant verdient mijn volledige aandacht en advies. In mijn salon werk ik met de producten van Insight en Artego.

Om mijn klanten altijd met de beste technieken helpen en te weten wat de laatste mode is op het gebied van kleuren en modellen, volg ik regelmatig cursussen en bijscholingen.

Verder vind ik het erg leuk om ook cursussen te geven, zoals een cursus opsteken of haarvlechten.

Volg mij op Instagram en Facebook voor meer informatie.

Of kijk op mijn website voor haarproducten en accessoires.

Samen met mijn collega's zie ik je graag in mijn salon!